Vi söker bärgare till Assistanckåren Gävle/Sandviken

Bild från Assistancekårens station i Gävle. En bärgningsbil i gult och rött syns på bilden.Vi söker nu bärgare till vår station i Gävle/Sandviken. Vi söker både heltidspersonal och extra personal främst för helger.

Krav för tjänsten:

  • C-behörighet, CE-behörighet och övriga körkortsbehörigheter är meriterande
  • Giltigt YKB (yrkeskompetensbevis)
  • Inför anställning ska ett utdrag ur Polisens belastningsregister visas upp

Urval sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag 2023-08-20. För mer information är du välkommen att kontakta VD Magnus Erikhans, tel 070-377 94 34. Din ansökan skickar du till magnus.erikhans@ulfab.com. Känner du någon som drömmer om att få jobba som bärgare eller som är bärgare idag och vill arbeta i Gävle med omnejd tipsa dem om att söka!

Gävle Auto-Bärgning AB
Östra Islandsgatan 29
802 80 Gävle

Läs mer om tjänsten på www.lundbargarna.se!