Vi söker dig som vill jobba som bärgare i Gävle

Vem är du?

Bild från Assistancekårens station i Gävle. En bärgningsbil i gult och rött syns på bilden.Vi söker dig som är en driven person med minst tre års körvana av lastbil och släp. Vi söker dig som är tekniskt lagd med erfarenhet av att skruva i tunga fordon. Servicekänsla är viktig och en del av Assistancekårens framgång i och med att du dagligen möter våra kunder och samarbetspartners. Du ska vara noggrann och lösningsorienterad. Du trivs med varierande arbetsdagar med fysiskt arbete.

Krav för tjänsten:

  • C-behörighet, CE-behörighet. Övriga körkortsbehörigheter är meriterande.
  • Giltigt YKB (yrkeskompetensbevis).
  • Inför anställning ska ett utdrag ur Polisens belastningsregister visas upp.

Det här är vi:

Gävle Auto-Bärgning AB driver Assistancekåren Gävle. Vi ingår i koncernen Ulf Lundberg-Företagen AB, där även Lundbärgarna AB som driver Assistancekåren Falun/Borlänge ingår. Magnus Erikhans är VD inom både Gävle Auto-Bärgning AB och Lundbärgarna AB.

Vi har TMA-utbildat samtliga i vår personal samt köpt in TMA-fordon, för att säkra vägen både för dig som arbetar eller av någon anledning får stopp längs våra vägar.

Vi står redo att utföra uppdrag dygnet runt, året runt på våra vägar runt Gävle och Sandviken. Självklart har vi kollektivavtal.

Assistancekåren:

Assistancekåren är Sveriges rikstäckande och digitalt sammanlänkade företag inom bilbärgning och vägassistans. Vi arbetar dygnet runt med akuta och förbokade uppdrag till privatpersoner och företag inom våra verksamhetsområden Bärgning, Vägassistans, Fordonstransport och Övriga uppdrag. Assistancekåren erbjuder en omfattande vägassistansförsäkring och kundanpassade partnerlösningar.

Ansök redan idag:

Urval sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag. För mer information är du välkommen att kontakta VD Magnus Erikhans: magnus.erikhans@ulfab.com.

 

Gävle Auto-Bärgning AB
Östra Islandsgatan 29
802 80 Gävle