Fastigheter

Ingarvsbyn AB

DSC_4540Ingarvsbyn AB förvaltar och hyr ut fastigheter på Ingarvets företagsområde i Falun. Fastigheten är dominerande på Ingarvet och består av industri-, garage- och kontorsfastigheter. Flera olika företag i skilda verksamheter finns som hyresgäster i Ingarvsbyns fastigheter.

Läs mer om Ingarvsbyn AB här »

Matsarvsbyn AB

Bild på Matsarvsbyn i Falun. På huset finns hyresgästen Miljönärens logotyper.Ulf Lundberg-Företagen AB äger Matsarvsbyn AB. Fastigheten finns på Ingarvet i Falun.

Läs mer om Matsarvsbyn AB här »

Normanstorp Fastighets AB

Fastighet Normanstorp i Haninge.Normanstorp är en fastighet i Haninge i södra Stockholm som Ulf Lundberg-Företagen AB köpte i mars 2017. I fastigheten bedriver K3 Autocenter AB sin verksamhet i form av Porsche Service Center Haninge.

Läs mer om Normanstorp Fastighets AB här »

Skogsängen Fastighets AB

Fastigheten Skogsängen köptes av Ulf Lundberg-Företagen AB under våren 2017. Fastigheten är lokaliserad på Vendelsövägen i Haninge, Stockholm.

Läs mer om Skogsängen Fastighets AB här »

Tallenkilen AB

Bild på Tallenkilen som ligger vid Tallen strax söder om Falun. Ny byggnad för Assistancekåren Falun/Borlänge.Tallenkilen AB som är ett fastighetsbolag som har i uppdrag att etablera och hyra ut lokaler på bolagets markområde längs E16, i Faluns södra utfart i riktning mot Borlänge. Namnet på bolaget kommer från den klassiska tallen som har gett området sitt namn tillsammans med den kilform fastigheten har. Idag finns Lundbärgarna AB’s nybyggda räddningsstation på området.

Läs mer om Tallenkilen AB här »