Vi utför TMA-uppdrag längs vägarna i Falun, Borlänge, Gävle och Sandviken

TMA Gävle och Sandviken AssistancekårenVi står redo att utföra TMA-uppdrag dygnet runt, året runt, från våra stationer i Falun/Borlänge och Gävle/Sandviken. Vägarna är vår och många andras arbetsplats och den ska vara trygg. För att skydda dig som arbetar längs vägen och dig som av någon anledning fått stopp längs vägen har vi TMA-utbildat samtliga i vår personal samt köpt in TMA-fordon.TMA står för Truck Mounted Attenuator är ett mobilt energiupptagande påkörningsskydd. Skyddet består av ett deformationsblock som körs efter eller som ställs upp vid ett tillfälligt vägarbete.

Välkommen att kontakta oss för mer information om TMA-uppdrag vid behov av skydd längs våra vägar.

TMA Assistancekåren säker vägFalun:

Borlänge:

Gävle/Sandviken: