Aketek Nordic Sales AB har skrivit avtal med STP Holding Sydkorea

Sydkorea är nu ytterligare en marknad för Aketek Nordic Sales AB, tack vare ett avtal med STP Holding i Sydkorea  Detta är ett viktigt steg för Aketek och den satsning som företaget gör utanför Sveriges gränser.

Sydkorea har över 50 miljoner invånare och är ett av världens mest tätbefolkade länder. Sydkorea är idag en av de tolv största ekonomierna i världen.  -Vi ser fram emot att våra kvalitetsprodukter etablerar sig inom industrin i landet, säger VD Ronnie Berggren.

Aketeks svetshjälmar är konstruerade av Åke Hörnell. Åke är ursprungskonstruktör och grundare av det första världsledande företaget som producerade automatiskt nedbländande svetshjälmar av märket Speedglas.

 

Chang Sup Lee, Åke Hörnell, Ronnie Berggren
Chang Sup Lee, Åke Hörnell och Ronnie Berggren

Chang Sup Lee är ägare av STP Holding och har tidigare bott i Sverige. Aketeks skapare Åke Hörnell är ursprungskonstruktör och grundare av det första världsledande företaget som producerade automatiskt nedbländande svetshjälmar. Ronnie Berggren är VD för Aketek Nordic Sales AB.

 

Läs mer om Aketek på www.aketek.se.

 

Aketek Nordic Sales AB

Ronnie Berggren

070-341 21 25

ronnie.berggren@aketek.se