Aketek Nordic Sales AB firar treårsjubileum

Bild på en ljusblå svetshjälm av märket Aketek NOVA.I december 2018 firar Aketek Nordic Sales AB treårsjubileum. Nätverket med återförsäljare av Aketeks svetshjälmar växer och Ove Nyberg som representerar Aketek Nordic Sales AB reser runt i landet och visar upp svetshjälmarna.

Aketek Nordic Sales AB ger dig ett julklappstips eller kanske ett tips att skriva upp på din önskelista inför julen och det är att satsa på säkerheten i form av en svetshjälm av märket Aketek. De finns i två olika modeller: PRO-X och NOVA. De har båda automatiskt nedbländande svetsglas, vilket ökar säkerheten i och med att ögonen är skyddade under hela svetsmomentet. Många väljer Aketek för användarvänligheten och driftsekonomin. Andra för färgen.

Bild på svetshjälmen Aketek NOVA AIR med tillhörande fläkt.Väljer du Aketek NOVA AIR har du dessutom en batteridriven luftreningsenhet som skyddar mot smuts och partiklar.

Läs mer om produkterna på vår hemsida www.aketek.se eller kontakta våra återförsäljare som du hittar här: http://aketek.se/aterforsaljare/.