Tack till alla som besökt oss i helgen!

Så roligt att många besökte oss både på Ingarvsdagen i Falun och på Springcheck i Haninge under lördag 27 april.

Under Ingarvsdagen i Falun hade Ingarvsbyn AB många besökare. Assistancekåren Falun/Borlänge visade bärgningsbilar, M Sverige berättade om sin verksamhet och Falu Massage & Hälsa hade öppet hus. Dessutom hade många andra företag på Ingarvet öppet med event och erbjudanden. Följ Lundbärgarna AB (Assistancekåren Falun/Borlänge) på Facebook här!

Fastighet Normanstorp i Haninge.Hos Porsche Service Center Haninge kontrollerades runt 50 Porsche inför sommaren. Personalen såg bland annat över lampor utvändigt, lufttryck, däckmönsterdjup samt kontroll av vätskor, oljeläckage bromsklossar, skivor och utläsning av felkoder. Dessutom bjöds det på gott fika samt massor av Porscheprat. Följ Porsche Service Center Haninge på Facebook här!