Vi söker bärgare till Assistancekåren Falun/Borlänge

Vi söker bärgare!

Vi söker en driven person som vill jobba hos oss. Intresse för fordon och motorer är meriterande. Att ha servicekänsla är viktigt och en del av Assistancekårens framgång i och med att du dagligen möter våra kunder och samarbetspartners. Du ska vara noggrann och lösningsorienterad. Du trivs med varierande arbetsdagar med fysiskt arbete.

 

Krav för tjänsten:
*C- och CE-behörighet samt släpvana. Övriga körkortsbehörigheter är meriterande
*Giltigt YKB (yrkeskompetensbevis)
*Inför anställning ska ett utdrag ur Polisens belastningsregister visas upp

 

Ansökan:
Urval sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag 2024-03-10. För mer information är du välkommen att kontakta platschef Niklas Jakobsson. Din ansökan skickar du till niklas.jakobsson@ulfab.com.

Läs mer om tjänsten här!