Vi söker även dig som vill jobba med tungbärgning i Gävle

Bild från Assistancekårens station i Gävle. En bärgningsbil i gult och rött syns på bilden.Vi söker tungbärgare till vår bärgningsstation i Gävle. Känner du någon som drömmer om att få jobba som bärgare eller som är bärgare idag och vill arbeta i Gävle med omnejd tipsa dem om att söka!

Vem är du?

Vi söker dig som är en driven person med minst tre års körvana av lastbil och släp. Vi söker dig som är tekniskt lagd med erfarenhet av att skruva i tunga fordon. Servicekänsla är viktigt och en del av Assistancekårens framgång i och med att du dagligen möter våra kunder och samarbetspartners. Du ska vara noggrann och lösningsorienterad. Du trivs med varierande arbetsdagar med fysiskt arbete.

Krav för tjänsten:

  • C-behörighet, CE-behörighet och övriga körkortsbehörigheter är meriterande
  • Giltigt YKB (yrkeskompetensbevis)
  • Inför anställning ska ett utdrag ur Polisens belastningsregister visas upp

Ansök redan idag:

Urval sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag 2024-03-24. För mer information är du välkommen att kontakta VD Magnus Erikhans, tel 070-377 94 34. Din ansökan skickar du till magnus.erikhans@ulfab.com.

 

Gävle Auto-Bärgning AB
Östra Islandsgatan 29
802 80 Gävle