Assistancekåren finns tillgängliga dygnet runt, årets alla dagar

Försäkring husbil och husvagnAssistancekåren samarbetar med organisationer för säkert bilåkande och säker bilsemester i Sverige. Skulle du behöva bärgning eller vägassistans finns vi tillgängliga dygnet runt, årets alla dagar på nummer 020-912 912. Vi utför även transporter av exempelvis fordon, båtar och bodar.

Med Assistancekårens vägassistansförsäkring försäkrar du dig om snabb hjälp på vägen dygnet runt i hela Sverige. Ingen självrisk och den gäller oavsett vem som kör ditt fordon. Läs mer om Väghjälp, se priser och aktivera här: https://assistancekaren.se/vaghjalp/

Assistancekårens laddassistans är en trygghetsförsäkring för alla Sveriges elbilsägare. Den ger dig snabb hjälp vid akut elbrist, dygnet runt i hela landet för 249 kr/år utan självrisk. Läs mer om laddassistans, se priser och aktivera här: https://assistancekaren.se/laddassistans/

Tänk på köra säkert, att hålla avstånd och rätt hastighet i trafiken. Vi önskar dig en fin sommar!

Lundbärgarna AB
Tunavägen 77
791 61 Falun
020-912 912