Nordkust Bygg AB bygger förskola

Norrhammar Nordkust ByggNy bygger Nordkust Bygg AB en ny 6-avdelningsförskola på Norrhammar i Skellefteå. Fasaden på förskolans norra sida är snart klar. Beställare är Skellefteå Kommun.

Nordkust Bygg AB är experter på byggnationer, produktionsteknik och byggprocesser, oavsett omfattning. Hör av dig i ett tidigt skede för att prata om behov, krav och målbild som underlag till ditt beslut. Våra uppdragsgivare är företag, offentlig sektor och privatpersoner med egna målbilder. Idag bygger Nordkust Bygg AB bland annat industrihus, affärslokaler och bostäder baserat på kunskap om en effektiv, systematisk byggprocess i nära samverkan med våra beställare.

Följ Nordkust Bygg AB via deras Facebooksida.

Logo-till-webb-ny.png

Nordkust Bygg AB
Servicegatan 9, 931 76 Skellefteå
Tel: 0910-121 22
E-post: info@nordkustbygg.se ​