Aketek Nordic Sales AB ny återförsäljare av Hellberg Safetys produkter

23041-001Aketek Nordic Sales AB är nu återförsäljare av Hellbergs hörselskydd, radiokåpor och skyddsglasögon. Hellberg Safety skapar utrustning som skyddar huvudet, ögonen, ansiktet och hörseln.

Hellbergs passion för skyddsutrustning, produktdesign och teknik går hand i hand för att bibehålla säkerheten. Både Hellbergs och Aketeks produkter är användarvänliga och bekväma för att du ska få arbetsro och ha fokus på arbetsuppgiften. Hellberg och Aketeks kärnvärden är att vara innovativa, erbjuda en hög produktkvalitet samt mycket god service till våra kunder.

För Hellberg började allt i Sverige med Arne Hellberg, en riktig pionjär som tidigt förstod hur viktigt det är att skydda hörseln. Med sin bakgrund som framgångsrik sportskytt kom han med nya och avancerade idéer när han utvecklade de första hörselskydden i familjens garage i Lerum, för det som skulle komma att bli Hellberg Safety. Vid tidigt 1960-tal påbörjades massproduktionen av hörselskydd. Större delen av produktionen skedde i Stockholm och på andra platser runt om i Sverige.

48012-001Introduktionskampanj på Hellberg Xstream MP:

Kampanjpris: 2 295 kr ex moms*
Ord.pris: 2 695 kr ex moms

Xstream låter dig ansluta två telefoner samtidigt. Med de aktiva medhörningsmikrofonerna i hörselkåporna får du utmärkt riktad hörsel, naturligt ljud och du kan höra samtal, varningssignaler och annan viktig information utan att kompromissa med skyddet. Batteritiden är ca 80 h. Välj mellan hjälmfäste eller hjässbygel.

* Kampanjpriset gäller perioden1/2-19/2-23 vid beställning via vår hemsida www.aketek.se eller vår beställningsblankett. Frakt tillkommer.

 

Läs mer om Hellberg och Aketek här!