Vi söker TMA-förare för extrajobb till Assistancekåren Gävle/Sandviken

Assistancekåren GävleVi söker extra TMA-förare för arbete kvällar, nätter och helger till Gävle Auto-Bärgning AB (Assistancekåren Gävle/Sandviken).

Krav för tjänsten:

  • C-behörighet, önskvärt Arbete på väg 1.1, 1.2, 2.1
  • Giltigt YKB (yrkeskompetensbevis)
  • Inför anställning ska ett utdrag ur Polisens belastningsregister visas upp

Det här är vi:

Gävle Auto-Bärgning AB driver Assistancekåren Gävle/Sandviken. Vi ingår i koncernen Ulf Lundberg-Företagen AB, där även Lundbärgarna AB som driver Assistancekåren Falun/Borlänge ingår. Magnus Erikhans är VD inom både Gävle Auto-Bärgning AB och Lundbärgarna AB.

Vi har TMA-utbildat samtliga i vår personal samt köpt in TMA-fordon, för att säkra vägen både för dig som arbetar eller av någon anledning får stopp längs våra vägar.

Vi står redo att utföra uppdrag dygnet runt, året runt på våra vägar runt Gävle och Sandviken. Självklart har vi kollektivavtal.

Assistancekåren:

Assistancekåren är Sveriges rikstäckande och digitalt sammanlänkade företag inom bilbärgning och vägassistans. Vi arbetar dygnet runt med akuta och förbokade uppdrag till privatpersoner och företag inom våra verksamhetsområden Bärgning, Vägassistans, Fordonstransport och Övriga uppdrag. Assistancekåren erbjuder en omfattande vägassistansförsäkring och kundanpassade partnerlösningar.

Ansök redan idag:

Urval sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag 2023-02-15. För mer information är du välkommen att kontakta VD Magnus Erikhans, tel 070-377 94 34. Din ansökan skickar du till magnus.erikhans@ulfab.com.

Gävle Auto-Bärgning AB
Östra Islandsgatan 29
802 80 Gävle