Vi söker bärgare för extrajobb på vår station i Gävle/Sandviken

Bild från Assistancekårens station i Gävle. En bärgningsbil i gult och rött syns på bilden.Vi söker bärgare som kan köra extra pass, främst under helger, till vår bärgningsstation i Gävle/Sandviken.

Vem är du?
Vi söker en driven person som vill jobba hos oss. Intresse för fordon och motorer är meriterande. Servicekänsla är viktig och en del av Assistancekårens framgång i och med att du dagligen möter våra kunder och samarbetspartners. Du ska vara noggrann och lösningsorienterad. Du trivs med varierande arbetsdagar med fysiskt arbete.

Krav för tjänsten:
C-behörighet, CE-behörighet och övriga körkortsbehörigheter är meriterande

Giltigt YKB (yrkeskompetensbevis)

Inför anställning ska ett utdrag ur Polisens belastningsregister visas upp

Det här är vi:
Gävle Auto-Bärgning AB driver Assistancekåren Gävle/Sandviken. Vi ingår i koncernen Ulf Lundberg-Företagen AB, där även Lundbärgarna AB som driver Assistancekåren Falun/Borlänge ingår. Magnus Erikhans är VD inom både Gävle Auto-Bärgning AB och Lundbärgarna AB.

Vi har TMA-utbildat samtliga i vår personal samt köpt in TMA-fordon, för att säkra vägen både för dig som arbetar eller av någon anledning får stopp längs våra vägar.

Vi står redo att utföra uppdrag dygnet runt, året runt på våra vägar runt Gävle och Sandviken. Självklart har vi kollektivavtal.

Ansök redan idag:
Urval sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag 2023-02-15. För mer information är du välkommen att kontakta VD Magnus Erikhans, tel 070-377 94 34. Din ansökan skickar du till magnus.erikhans@ulfab.com.

Gävle Auto-Bärgning AB
Östra Islandsgatan 29
802 80 Gävle