Nu söker vi en bärgare till vår station i Falun/Borlänge

Assistancekåren Falun BorlängeVi söker en driven person som vill jobba hos oss på Lundbärgarna AB (Assistancekåren Falun/Borlänge). Intresse för fordon och motorer är meriterande. Servicekänsla är viktig och en del av Assistancekårens framgång i och med att du dagligen möter våra kunder och samarbetspartners. Du ska vara noggrann och lösningsorienterad. Du trivs med varierande arbetsdagar med fysiskt arbete.

Krav för tjänsten:

  • C-behörighet, CE-behörighet och övriga körkortsbehörigheter är meriterande
  • Giltigt YKB (yrkeskompetensbevis)
  • Inför anställning ska ett utdrag ur Polisens belastningsregister visas upp

Ansök redan idag:

Urval sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag 2022-11-30. För mer information är du välkommen att kontakta VD Magnus Erikhans, tel 070-377 94 34. Din ansökan skickar du till magnus.erikhans@ulfab.com.

 

Läs mer på Lundbärgarna ABs hemsida här!