Vi söker extra TMA-förare till Gävle/Sandviken

Bild från Assistancekårens station i Gävle. En bärgningsbil i gult och rött syns på bilden.Vi söker extra TMA-förare för arbete kvällar, nätter och helger till Gävle Auto-Bärgning ABs uppdrag (Assistancekåren i Gävle/Sandviken). Vi söker en driven person som vill jobba hos oss. Servicekänsla är viktig och en del av Assistancekårens framgång i och med att du möter våra kunder och samarbetspartners.

Krav för tjänsten är C-behörighet och giltigt YKB. Önskvärt även Arbete på väg 1.1, 1.2, 2.1

Urval sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag 2022-10-31. För mer information är du välkommen att kontakta VD Magnus Erikhans, tel 070-377 94 34. Din ansökan skickar du till magnus.erikhans@ulfab.com. Inför anställning ska ett utdrag ur Polisens belastningsregister visas upp