Vi söker en bärgare till stationen i Gävle

Bild från Assistancekårens station i Gävle. En bärgningsbil i gult och rött syns på bilden.Vi behöver utöka vår personalstyrka till vår bärgningsstation i Gävle/Sandviken. Vi söker en driven person som vill jobba hos oss. Vi söker dig som har minst CE-behörighet och YKB. Övriga körkortsbehörigheter samt ett intresse för fordon och motorer är meriterande. Servicekänsla är viktigt och en del av Assistancekårens framgång. Självklart har vi kollektivavtal. Inför anställning ska ett utdrag ur Polisens belastningsregister visas upp.
 
Ansök redan idag:
Urval sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag. För mer information välkommen att prata med VD Magnus Erikhans, tel 070-377 94 34. Din ansökan skickar du till magnus.erikhans@ulfab.com.


Gävle Auto-Bärgning AB
Östra Islandsgatan 29
802 80 Gävle