Nya paket med svetshjälmar

Som svetsare har du många olika arbetsuppgifter som kan kräva olika sorters svetshjälmar. Därför har vi skapat olika paket med svetshjälmar. Välj det paket som passar dig och ditt arbete bäst:

 

Svetshjälmspaket Aketek AIR + VIEW:
Paketet består av kompletta svetshjälmen Aketek AIR som levereras med fläktenhet inkl filter, bälte, axelremmar, Li-ion batteri, laddare, luftkanal, luftslang, ansiktstätning, svetsglas med slipläge och förvaringsväska. Dessutom vår lätta svetshjälm Aketek VIEW, svart, med slipläge och förvaringspåse. Se pris och mer info här!
Aketek kampanj svetshjälm VIEW och AIR


Svetshjälmspaket Aketek LIFT-UP AIR + VIEW:

Ett paket med Aketek LIFT-UP AIR tillsammans med vår lätta och bekväma svetshjälm Aketek VIEW. Perfekt för dig som har ett varierande arbete med både slipning och svetsning eller rör dig mycket mellan olika arbeten.

Båda hjälmarna är kompletta med svetsglas. AIR-modellen levereras med fläktenhet, filter, bälte, axelremmar, Li-ion batteri, laddare, luftkanal, luftslang och ansiktstätning. Dessutom ingår en förvaringsväska. Se pris och mer info här!

8200 + 2110 kampanj VIEW och LIFT-UP AIR

 

Stora friskluftspaketet + VIEW:
Vi har skapat ett nytt friskluftspaket för dig som har ett varierande arbete med både svetsning och slipning. Detta ger dig möjlighet att enkelt byta svetshjälm till din friskluftsfläkt, utifrån vilken arbetsuppgift du har.

I paketet ingår vår lätta Aketek VIEW, Aketek AIRs kompletta hjälmskal med svetsglas som har slipläge samt Aketek LIFT-UP AIR med svetsglas med slipläge, fläktenhet, bälte, axelremmar, Li-ion batteri, laddare, luftkanal, luftslang, ansiktstätning och filter. Dessutom ingår en förvaringsväska. Se pris och mer info här!

Stora friskluftspaketet Aketek svetshjälm

 

 

 

 

 

 

 

Köp svetshjälm i Aketeks webbshop eller beställ svetshjälm via beställningsblankett här!

Aketek Nordic Sales AB
Ingarvsvägen 9
791 77 Falun