Daniel Axelsson till Nordkust Group

DanielVi har den stora glädjen att kunna knyta Daniel Axelsson till vårt Team! Daniel kommer att under våren 2022 bli vår VD för Nordkust Bygg AB samt Lövångerstugor AB. Daniel får därmed överta stafettpinnen från Peder Lundberg som efter mer än sex framgångsrika år som VD fortsätter i företaget med fullt fokus på kalkyl och projektgenomförande. Fram till tillträdesdatum fortsätter Peder Lundberg som VD i nuvarande form. Genom att addera Daniel till vårt lag kan vi starkt öka närvaron på marknaden och väsentligt öka vår kapacitet.

Daniel, född 1973, kommer närmast från en lång karriär inom Volkswagen och Audis återförsäljarled, nu senast som Servicemarknadschef för Norrlands Bils personbilsanläggningar i Norr‐ och Västerbotten. Daniel, bosatt i Piteå, kommer att ha hela Norr– och Västerbotten som sitt fokusområde enligt de planer vi har för kommande år.

För ytterligare information hänvisas till styrelsens ordförande Tobias Lundberg, 070‐328 99 30 eller tobias.lundberg@ulfab.com.

Nordkust Bygg AB
Servicegatan 9
931 76 Skellefteå
www.nordkustbygg.se
info@nordkustbygg.se

Nordkust Bygg logo