Vi söker en bärgare till Assistancekåren Gävle/Sandviken

Bild från Assistancekårens station i Gävle. En bärgningsbil i gult och rött syns på bilden.Vi söker en driven person som vill jobba som bärgare hos oss på Assistancekåren i Gävle och Sandviken. Vi söker dig som har minst CE-behörighet och YKB. Övriga körkortsbehörigheter samt ett intresse för fordon och motorer är meriterande. Servicekänsla är viktigt och en del av Assistancekårens framgång. Självklart har vi kollektivavtal. Inför anställning ska ett utdrag ur Polisens belastningsregister visas upp.

Välkommen med din ansökan till Magnus Erikhans, VD på Gävle Autobärgning AB, via mail: magnus.erikhans@ulfab.com. Urval sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag. Har du några frågor eller funderingar ringer du Magnus på nummer 070-377 94 34.

Läs mer om Gävle Auto-Bärgning AB här.