Vi söker två bärgare till Falun/Borlänge

Magnus ErikhansVi söker två drivna person som vill jobba som bärgare hos oss på Assistancekåren i Falun och Borlänge. Vi söker dig som har minst CE-behörighet och YKB. Övriga körkortsbehörigheter samt ett intresse för fordon och motorer är meriterande. Servicekänsla är viktigt och en del av Assistancekårens framgång. En av tjänsterna är heltid schemalagt skift med beredskap. Den andra tjänsten är en helgchaufför. Självklart har vi kollektivavtal. Inför anställning ska ett utdrag ur Polisens belastningsregister visas upp.

Välkommen med din ansökan till Magnus Erikhans, VD på Lundbärgarna AB, via mail: magnus.erikhans@ulfab.com.

Urval sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Har du några frågor eller funderingar ringer du Magnus på nummer 070-377 94 34.

Besök Lundbärgarnas hemsida här!