Nordkust Bygg AB växer och söker medarbetare

Nordkust Bygg ABs logo med blå bakgrund och vit text samt oranget d i ordet nord. En lyftkran lyfter det oranga d:et.Nordkust Bygg AB expanderar och investerar nu på bred front, tillsammans med våra andra företag, för att bygga upp en trygg arbetsplats med en långsiktig plan. Nordkust Bygg AB har en stark framtidstro både på oss som företag och Skellefteå som stad, med planer att expandera på andra orter också.

Nordkust Bygg AB är ett medelstort företag och vår filosofi är inte att bli störst, utan att alla kunder både nya och återkommande är nöjda med bemötande, utförande och framförallt kvaliteten på de projekt vi genomför.

Vi söker:

  • Snickare
  • Betongarbetare
  • Platschef
  • Kalkylator/inköpare

Vid frågor är du välkommen att kontakta Anders Ceder Tel 076-797 59 03.

Välkommen med din ansökan senast 2021-05-30:

Nordkust Bygg AB
Servicegatan 9, 931 76 Skellefteå
Tel: 0910-121 22
E-post: info@nordkustbygg.se ​

Läs mer på Nordkust Bygg ABs hemsida: www.nordkustbygg.se