Nordkust Bygg AB bygger förskolor i Skellefteå

Falkträskets förskola bild på byggnaden 2020-04-17Nordkust Bygg AB’s byggnation av en ny förskola i Falkträsket pågår. Förskolan innefattar sex avdelningar fördelade på två plan. Förskolan byggs enligt Skellefteå kommuns ramprogram för förskolor. Parallellt med detta arbete bygger Nordkust Bygg AB även en förskola på Mobacken, enligt samma byggnadsprinciper.

Nordkust Bygg AB är ett etablerat bolag som utför bygg och entreprenad i Norrland och längs Norrlandskusten ända ner till Mälardalen. Huvudkontoret finns på Solbacken i Skellefteå. De är redo att bygga för ditt företag och för dig som privatperson. De bygger allt från industrihus, affärslokaler och bostäder till att utföra renoveringar, tak- och fönsterbyten.

Varmt välkommen att kontakta Nordkust Bygg AB!