Porsche Service Center Haninge söker servicerådgivare

191127 söker personalPorsche Service Center Haninge är i en expansiv fas och söker nu en servicerådgivare.

Som servicerådgivare är du del av vårt team med fokus på service, omtanke och kvalitet. I din roll som servicerådgivare tar du hand om våra kunder genom hela serviceprocessen, i alla typer av verkstadsärenden. Du kommer att vägleda våra kunder i tekniska frågor, hanterar arbetsordrar, fakturor, bokningar och dokumentation. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för planering av driften på verkstaden samt kommunikationen med teknikerna. I arbetet ingår att söka information och ta till sig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska.

Vi söker dig som har mycket god förståelse av servicemarknadens olika delar och är teknikintresserad. Du som person tycker om att ta ansvar och är mycket strukturerad. Du gillar att arbeta med rutiner och processer. Du trivs med att både jobba i team och självständigt. Du är van att arbeta i högt tempo och att ha flera ärenden igång samtidigt. Du har ett driv att jobba mot uppsatta mål och utmaningar. Du strävar alltid efter långsiktigt hög kundnöjdhet.

Vi söker dig som har:
– Minst gymnasieutbildning
– Erfarenhet av bilbranschen som kundmottagare eller tekniker
– God datorvana
– Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
– Tekniskt kunnande och intresse
– B-körkort

Har du kunskaper och erfarenhet av Porsches bilar samt inom Porsches system PPN/PIWIS, PET, Winassist och Cabas så är det meriterande.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid ditt engagemang och din personlighet. Urval kommer att ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan senast 13 december till vår servicemarknadschef Anna Hult på mail anna.hult@porsche-haninge.se.