Snabb service hos Porsche Service Center Haninges verkstad

Joakim Karlsson Porsche Service Center HaningeBoka din nästa service hos oss på Porsche Service Center Haninge. Vi står redo att ta hand om din bil och vi har korta väntetider.

Samtliga våra tekniker är utbildade och certifierade av Porsche AG. Kompetensen sträcker sig från Classic till högvolts- och hybridteknik. Vi har även en certifierad Classic-tekniker. När du lämnar din bil för service hos oss erbjuder vi dig lånebil alternativt hämta/lämna service. När vi har din bil inne kontrollerar vi också om det finns några aktuella uppdateringar till just din bil från Porsche AG. Eventuella uppdateringar gör vi utan kostnad. Som auktoriserat Porsche Service Center har vi alltid tillgång till den senaste tekniken från Porsche AG. Välkommen med din bokning redan idag! Tel: 08-745 08 00.