Carrera Cup-premiär hos Porsche Service Center Haninge

Bild på Porschar som startar i Carrera CupPå lördag 4/5 drar årets upplaga av Carrera Cup igång, den sextonde i ordningen och vi vill gärna se den tillsammans med dig hos oss på Porsche Service Center Haninge!

Vi öppnar anläggningen kl 10.30 och kl 11.00 drar sändningen igång. Mellan racen bjuder vi på lättare förtäring från Pontus Frithiof och då finns även tillfälle att prata med vår verkstadspersonal, se vårt utbud av begagnade bilar eller bara trevligt mingel. Ta även del av våra kampanjerbjudanden i shopen eller varför inte boka tid för service så din bil är redo för sommaren?

Antalet platser är begränsade, anmäl dig nu till fredrik.jansson@porsche-haninge.se så ser vi fram emot en spännande start på Carrera Cup och våren…

Läs mer på vår hemsida och Facebooksida!