Inbjudan till Track-day och Loka Brunn

Porsche Service Center Haninge besöker Gelleråsen.Vi bjuder in till Track-day Gelleråsen och Loka Brunn, måndag 27/5.

Porsche Service Center Haninge i samarbete med Susanne Kottulinsky bjuder in till en trevlig track-day under ledning av professionella instruktörer. Endast Porsche och ett begränsat antal bilar. Vi delar in i tre grupper: snabba, mindre snabba och Classic.

Tekniker från Porsche Service Center Haninge finns på plats i boxarna för teknisk support. På plats finns även representanter från Michelin med råd och info om det senaste i högprestandadäck. Som tidigare samlas de som önskar kvällen före på Loka Brunn och avnjuter en gemensam trerättersmiddag i Societetsrestaurangen.
Är du intresserad av att vara med maila snarast till anders.larsson@porsche-haninge.se för vidare info.