Porsche 70 år firades hos Porsche Service Center Haninge

Bilden visar nosen på fina Porschar utanför Porsche Service Center i Haninge.Lördag 9 juni firades Porsches 70-årsjubileum över hela världen. Hos Porsche Service Center Haninge firades dagen med frukost i bilhallen kl 07.18. Sedan var det öppethus, med utställning av unika bilar i verkstaden.

Kl 09.11 hölls ett informationsmöte om dagens firande och kl 09.30 var det dags för Porscheparad till Djurgården. Vackra bilar i olika färger och olika årsmodeller åkte genom centrala Stockholm för att nå Djurgården. Där bjöds det på Currywurst i Apotekskiosken, i den anrika Apoteksbyggnaden vid Djurgårdsbrunnsvägen.

Tobias Lundberg och Anders Larsson informerar om Porsche på trappan utomhus hos Porsche Service Center Haninge. Ca 90 personer står framför och lyssnar.En vacker dag med många vackra Porschebilar på vägarna.

Se fler bilder på Porsche Service Center Haninges Facebooksida!