Förstärkning till ett vinnande team!

Bild på mekaniker på Porsche Service Center Haninge med handdator i knät sittande i en Porsche.Det går bra nu för Porsche vilket gör att vi behöver ytterligare en duktig tekniker till vår verkstad i Haninge. Hos oss får du jobba i ett väl sammansvetsat gäng med hög motivation. Vi är totalt tio anställda och har alla en passion för Porsche. Det vi sätter extra värde på utöver den tekniska kompetensen är ordning, noggrannhet och god samarbetsförmåga. Vår ambition är att vara bäst på service, så hög känsla för service är meriterande.

Du som söker ska ha god erfarenhet av bilmekanikeryrket och känsla för att arbeta med ett av marknadens starkaste varumärken.

Porsche Service Center Haninge/K3 Autocenter AB är auktoriserat av Porsche AG sedan 2007. Mer information om jobbet får du av vår verkstadschef Dennis Borg på telefon 08-745 08 00. Välkommen med din intresseanmälan till: dennis.borg@porsche-haninge.se

Besök gärna vår hemsida: http://www.porsche-haninge.se