Gävle Autobärgning söker bärgare

Bild från Assistancekårens station i Gävle. En bärgningsbil i gult och rött syns på bilden.Det går bra nu! Vi behöver utöka vår verksamhet i Gävle med fler bärgare. Är du den vi söker? Att vara bärgare är en utmaning alla dagar. Ingen dag är den andra lik: Alltid problemlösare. Alltid räddaren i nöden.

Tjänsten som bärgare förpliktigar. Vi har en kundnöjdhet på 98%. Det tänker vi behålla och det är din uppgift tillsammans med oss. Förutom det är kravet C-behörighet och YKB. Lastbils- och reparationsvana är en merit. Schemalagd tjänst med jour och helgtjänstgöring. Vi jobbar 24-7. Välkommen med din ansökan snarast. Vi behöver din hjälp nu. Maila din ansökan till bärgningsstationen i Gävle: 21-01@assistancekaren.se

Vid frågor kontakta:
Jan-Erik Eriksson, VD
070-362 22 22