Porscheaktiviteter med Porsche Service Center Haninge

Porsche Service Center Haninge planerar för flera roliga aktiviteter den närmaste tiden:

MEET & GREET – MORGONFIKA MED PORSCHE, KAFFE OCH FRALLA.
Meet & greet Porsche HaningeLördagen den 19 augusti, kl 07.00 – 09.00. Samling vid Porsche Service Center Haninge. Passa på och lufta Porschen på tomma sommarvägar och träffa andra Porscheentusiaster över en morgonfika. För de som vill, kör vi sedan gemensamt mot Stockholm och tar en sväng via Strandvägen mot Djurgården, där vi gör ett litet stopp. Anmäl ditt deltagande till anders.larsson@porsche-haninge.se senast den 12 augusti.

PORSCHE CLASSIC ROAD TRIP – YXLÖ BEACH
Bild på Porsche 912Lördagen den 9 september upprepar vi fjolårets succéträff för klassiska Porsche vid Hagmans fiskeläge på Yxlö. Samling vid Porsche Service Center Haninge kl 09.30 – 10.00 där vi tar en fika och går igenom dagens program. Ca kl 10.30 kör vi gemensamt ca 7 mil på trevliga småvägar mot Yxlö. Vid målet njuter vi av härlig miljö vid havet, fina bilar, trevligt umgänge och grillning. OBS! begränsat antal deltagare! Välkommen med din anmälan till anders.larsson@porsche-haninge.se senast den 28 augusti.

TRACK-DAY GELLERÅSEN
Porsche Service Center Haninge på bana GelleråsenVi planerar för ännu en rolig aktivitet, nämligen en heldag för Porsche på Karlskoga motorstadion måndag den 18 september. Det blir mycket bilåka under trevliga former, med gruppindelning ”snabba” och ”mindre snabba”. Dessutom kommer vi att köra ett pass enbart för klassiska Porsche, till och med -97 års modell. För säkerheten använder vi Tracsa varningsljussystem. Kostnaden för deltagande är 1 500 kr, vilket inkluderar morgonkaffe och lunch. Din bil måste vara svenskregistrerad, besiktad och godkänd för gatbruk, med endast gatgodkända däck. Glöm inte hjälm och se till så att däcken, bromsvätskan och bilen i övrig är ok, gör gärna ett ”pit stop” på Porsche Service Center Haninge innan mötet. Anmälan gör du till anders.larsson@porsche-haninge.se senast 8 september. Du betalar till oss först när din anmälan är bekräftad.

Vi ser fram emot anmälan från dig!

Läs mer om Porsche Service Center Haninge på deras Facebooksida genom att klicka här!