Nytt bolag i koncernen, Porsche Service Center Haninge

Bild på Tobias Lundberg, Anders Larsson och Linus Lundberg utanför Porsche Service Center Haninge.Idag, 30/9-16, övertar Porscheentusiasterna bröderna Lundberg verksamheten Porsche Service Center Haninge från AutoCarrera Oy.

Nu återvänder familjen Lundberg till bilbranschen. Ulf Lundberg-företagen AB har nämligen förvärvat anrika K3 Autocenter AB, som driver Porsche Service Center Haninge. Familjen Lundberg har tidigare varit återförsäljare av BMW, Saab, Opel och Kia i Falun och Borlänge samt dessutom Audi och Volkswagen i Piteå.

Porsche Service Center Haninge är en av Porsche auktoriserad serviceverkstad som även säljer begagnade Porsche. De har högsta fokus på personlig service, omtanke och kvalitet vilket är helt i linje med familjen Lundbergs ambitioner.

 

För mer info kontakta:
Anders Larsson, VD, Porsche Service Center Haninge, 08-745 08 00, 070-550 97 94
Tobias Lundberg, Ulf Lundberg-företagen AB, 070-328 99 30
Linus Lundberg, Ulf Lundberg-företagen AB, 070-356 91 24