Porsche Service Center Haninge söker Servicerådgivare – Vikariat

Vår 2020Nu söker vi en kollega till vår organisation som servicerådgivare på verkstaden hos Porsche Service Center Haninge. Vikariatet är från och med december och ca 15 månader. Vi står inför en spännande framtid och därav finns goda möjligheter till fortsatt anställning inom företaget.

Hos oss får du vara en del av ett duktigt team av medarbetare som alltid vill leverera kvalitetskänsla till våra kunder. Porsche Service Center Haninge är ett privatägt bolag där vi tar till vara på fördelarna av ett mindre företag med familjära värderingar på en marknad som domineras av stordrift.

Vi arbetar efter Porsche AG’s processer med allt från tidlösa Porsche Classic till det allra senaste inom dagens elektrifierade teknik.

I rollen som servicerådgivare så består dina arbetsuppgifter främst av att ta hand om våra kunder och se till så att allt fungerar genom hela serviceprocessen. Under dagarna kommer du att få hantera arbetsordrar, prissättning av fakturor, bokningar, dokumentation, kommunikation med kunder i alla typer av verkstadsärenden. Du kommer även att vägleda våra kunder i tekniska frågor. Tillsammans med dina kollegor kommer du även att ansvara för planering av driften på verkstaden samt kommunikationen med teknikernaDu kommer också kontinuerligt arbeta för att säkerställa en långsiktigt hög kundnöjdhet.

Vi söker dig som gillar att arbeta med rutiner och processer, känner dig bekväm med att föra dialog med kund och har en hög social förmåga. Du gillar att jobba i ett team men känner dig bekväm i din roll som servicerådgivare och kan självständigt söka information och ta till dig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska. Tjänsten innebär att i perioder arbeta i högt tempo, ha flera ärenden i gång samtidigt och ha ett driv att jobba mot uppsatta mål och utmaningar. Du som person tycker om att ta ansvar och är mycket strukturerad.

Vi söker dig som har:

–        Minst gymnasieutbildning.
–        God datorvana.
–        Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
–        Tekniskt intresse.
–        B-körkort.

Har du kunskaper och erfarenhet av Porsches bilar, av bilbranschen som servicerådgivare eller tekniker samt kunskap inom Porsches system PPN/PIWIS, PET, Winassist och Cabas, så är det meriterande.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid ditt engagemang och din personlighet. Urval kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan till jobb@porsche-haninge.se.

Läs mer här på Facebook.
Besök Porsche Service Center Haninges hemsida här!

Porsche Service Center Haninge
Vendelsövägen 55
136 44 Handen